• Young Living bezit eigen boerderijen om er voor te zorgen dat ze alles weten wat er gebeurt met zaadjes en planten. Young Living heeft als enige bedrijf ter wereld een SEED TO SEAL garantie. Dit betekent dat ze alles zelf doen, in handen hebben, controleren. Ze kiezen de beste zaadjes uit, zorgen ervoor dat deze op de beste manier kunnen opgroeien, zonder pesticiden of insecticiden. Dit alles is superbelangrijk want als jij kiest voor een 100% pure olie, maar die olie komt van een plantje dat besproeid is geweest, dan is je pure olie nog niet van de beste kwaliteit.

 

  • Essentiële Oliën vallen onder de cosmetica wetgeving en niet onder de medicijnen wetgeving. Dit betekent dat er zo goed als geen regels zijn. Fabrikanten mogen 100% pure olie op hun potje zetten als er maar 3% pure olie in zit. Je kan dus alleen maar werken met een bedrijf dat je vertrouwt en zich bewezen heeft. Young Living bestaat al 25+ jaar.

 

  • Young Living is erg transparant. De boeren van Young Living zijn enorm dankbaar want zoals zij zelf vertellen : een boer die het duurzaam wilt aanpakken, kan niet overleven, kan niet tegen giganten die synthetische productie in hun essenties verweven op. Tenzij ze een grote partner hebben zoals Young Living die net wilt dat ze zo duurzaam werken. 

 

  • De Seed to Seal belofte zorgt ervoor dat elke stap op kwaliteit wordt gecontroleerd. De grond bijvoorbeeld krijgt tussendoor rust of andere gewassen. Het zaadje en het plantje worden gecontroleerd tot de dag dat het flesje gevuld en verzonden wordt. Alles wordt met de grootste zorg gedaan.

 

  • Young Living oliën zijn alleen eerste distillatieoliën. Ze zijn gedistrilleerd in roestvrij staal. Young Living zet hiermee een hoge wereldwijde standaard voor de oliekwaliteit.

 

  • Elke batch wordt uitvoerig getest, zowel intern als door derden.

 

  • De liefde voor planten gaat ver : Young Living staat geen slechte houding, grof taalgebruik, negativiteit of onenigheid toe bij de planten of op de boerderijen. Harmonie is essentieel voor de  integriteit van de plant.

 

  • Young Living heeft de grootste selectie aan singles en blends beschikbaar. Hun onderzoek is ongeëvenaard. Young Living heeft bijvoorbeeld als enige een bio-identiek progesteronserum dat je nergens anders kunt krijgen. 

 

  • Young Living heeft ook een Foundation om het onderwijs en de gemeenschap te ondersteunen daar waar armoede of rampen heersen.

 

Kan jij ook niet wachten om te starten met Young Living? Klik dan HIER